Tietoja UMS:stä

UMS Boats on yksi Ukrainan johtavista venevalmistajista, ja sillä on vahva asema Euroopan markkinoilla. UMS Boatsilla on yli 20 vuoden kokemus veneiden rakennuksesta, ja he ovat vakiinnuttaneet asemansa innovatiivisena ja luotettavana korkealaatuisten alumiiniveneiden valmistajana.

UMS esittelee ylpeästi laajan valikoiman täysalumiiniveneitä, kuten Cabin, Center Console, Bowrider ja Fishing-sarjat. Jokainen malli on huolellisesti suunniteltu vastaamaan sekä ammattilaisten että huviveneilijöiden vaativia tarpeita. Olipa kyseessä sitten kalastus, yhteysvene, vesiurheilu tai rentoutuminen merellä, UMS-veneiden joukosta löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

UMS käyttää edistynyttä teknologiaa sekä korkealaatuisia materiaaleja veneiden valmistuksessa, tarjotakseen käyttövarmoja, kestäviä sekä turvallisia ja merikelpoisia veneitä. UMS veneiden todellinen signatuuri löytyy huolellisesti suunnitelluista rungoista: Aina vähintään 4mm vahvasta alumiinista hitsattu runko, jossa on muuttuva pohjan kulmaus, antavat veneelle käsiteltävyyttä, paremman kulun, vakautta ja merikelpoisuutta joka varmasti erottuu joukosta. Jokaisessa veneessä on mukavat istuinpaikat, käytännölliset säilytystilat, sekä alan viimeisintä tekniikkaa joka mahdollistaa veneilyn helppouden ja hauskuuden.

Kiitos UMS veneiden korkeiden laatustandardien sekä huolellisten valmistusprosessien, ovat veneet saavuttaneet erinomaisen maineen markkinoilla. Ne eivät ole ainoastaan tunnettuja luotettavuudestaan ja suorituskyvystään, vaan myös viimeistellystä ulkomuodostaan vankasta rakenteestaan huolimatta.

UMS Boats etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa veneitään ja toimittaa korkealaatuisia tuotteita asiakkailleen. Niiden sitoutuminen innovaatioihin ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt niistä yhden Euroopan arvostetuimmista venevalmistajista.

Miksi sinun pitäisi valita UMS Boats?

Alla on listattuna yhdeksän syytä, miksi sinun kannattaa valita UMS-vene:

1. Tasainen ja taloudellinen ajo

UMS veneiden tarkka ja geometrinen suunnittelu mahdollistaa sujuvan matkan hyvillä nopeusominaisuuksilla. Terävämpi köli veneen keskellä tarjoaa leikkaavuutta aaltoihin, kun taas loivempi pohjan kulmaus perässä antaa vakautta paikoillaan oltaessa. Yhdessä nämä ominaisuudet antavat veneelle enemmän nostetta ja käsiteltävyyttä sekä vähentävät polttoaineen kulutusta. Esimerkiksi UMS 585DC :n pohjan kulma on 18 astetta perässä ja 24 astetta veneen keskellä.

2. Alumiini

Käytämme valmistuksessa korkealaatuista alumiiniseosta 5083 H111. Seos on tunnettu magnesiumlisäaineesta, joka parantaa alumiinin ominaisuuksia. Kyseistä alumiiniseosta kutsutaan myös "merialumiiniksi", sen erinomaisen korroosionkestävyyden vuoksi, kovissakin olosuhteissa. Alumiini tuotetaan Norjassa, norjalaisen yhtiön Hydro -toimesta. Tämä takaa tasaisen ja erinomaisen laadun alumiinissa.

3. 100 % alumiinia, ei orgaanisia aineita

Veneen lujuus ja ennen kaikkea kestävyys saavutetaan sillä, ettei sen rakenteessa ole puu- tai muovielementtejä.

4. Nano - pidennetty kiilto

Nanopassivointi on kemiallinen käsittely alumiinin hapettumista vastaan, joka antaa metallille lisäsuojan ja ennennäkemättömän kiillon. Käsittelyn jälkeen pinnalla on vettä hylkivä vaikutus ja korkea kiilto, joka on samankaltainen kuin maalikäsittelyssä, mutta huomattavasti kestävämpi. Koko veneen nanopassivointi vaatii paljon aikaa ja täysin pölyttömän ympäristön, joten tarjoamme nanopassivointia lisävarusteena.

5. Negatiivinen kulma "inverted chine"

Kaikissa UMS-veneissä on niin sanottu "negatiivinen kulma". Tämä tarkoittaa, että rungon uloimmassa osassa on käänteinen kulma. Tämä tarjoaa useita etuja, kuten paremman pidon käännyttäessä, vähemmän veden roiskumista veneeseen, paremman vakauden niin vauhdissa kuin paikoillaan oltaessa.

6. Peräpeili

Moottoriveneissä on tyypillisesti plaanauskynnys, jossa vene nousee perästä ennen plaanausnopeuden saavuttamista. UMS on lisännyt perän kallistuskulmaa 19 asteeseen, mikä tarjoaa moottorille tasapainoisemman asennon runkoon nähden ja minimoi plaanauskynnyksen, edistäen veneen nousua helposti plaaniin.

7. Alumiiniveneen valmistustekniikka

Kaikki UMS:n veneet valmistetaan erikoisjigeissä, joissa erilliset alumiiniosat kootaan ennen yhteen hitsaamista. Tämä tuotantomenetelmä vie enemmän aikaa kuin muut, mutta varmistaa, että lopputulos on aina täydellinen, tasainen ja ilman jännitteitä rungossa. Tämän jälkeen kaikki pitkittäis- ja poikittaisvahvikkeet rakennetaan rungon sisään. Ne antavat veneelle valtavan jäykkyyden ja lujuuden. Lopuksi runko täytetään kelluvilla elementeillä, jotka myös vaimentavat rungon ääniä.

8. Kalastusvälineiden kiinnitykset

Suurimmassa osassa veneistä on vakiovarusteena sisälaidassa niin kutsuttu C-profiili, johon voi kiinnittää useiden valmistajien lisävarusteita, kuten vapatelineitä, pidikkeitä kameralle, näytöille tai muuta vastaavaa, ilman että runkoon tarvitsee porata uusia reikiä.

9. SunDeck/FishDeck

Nyt voit tilata kokoontaitettavan alustan auringonottoa tai kalastusta varten, muihinkin kuin heittokalastusveneisiin. Kun sitä ei käytetä, sen voi varastoida ja avata milloin tahansa tarvittaessa. Täydellinen ratkaisu, jos haluat monipuolisen veneen. Sen avulla voit lähteä lomalle perheen kanssa tai kalastamaan ystävien kanssa.

fiSuomi